Kalo tek kontenti

Gucci Set

Çmimi i vjetër $130.00 $110.00

Në gjëndje
Mënyrat e pagesës
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover
 • JCB
 • Mastercard
 • Visa

100% pagesa të sigurta dhe të mbrojtura

Gucci "Set Dhurate", dizenjuar për t'u bërë thirrje burrave që dinë çfarë duan dhe që gjithmonë marrin atë që dëshirojnë, seti i dhuratave të Gucci Guilty Pour Homme është një domosdoshmëri për burra të guximshëm dhe të sigurt.

Aroma e Gucci Pour Homme është një aromë joshëse dhe provokuese e përbërë nga notat kryesore të Amalfi Lemon dhe Lavender, dataje te zemrës së Afrikës nga lule Afrikane dhe dataje me bazë Virginia Cedar dhe Patchouli.

  Dhurata përmban:

   • Eau de Toilette (
  • 90ml)
  • Deodorant Stick (75ml)
  • After-Shave Balm (50ml)
  • Kuti origjinale Gucci
  • Paketim profesional nga 1kuti.com

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Si funksionon?

   Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

  • Pagesat

   Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

  • Transporti

   Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

  • Keni pyetje?

   Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »