Kalo tek kontenti
Transporti me 1kuti.com

Ne ofrojmë transport falas në Tiranë dhe gjithashtu transport në ç'do vend të Shqipërisë.

Në Tiranë, transporti kryet brenda dites (në shumicen e rasteve brënda disa orëve) nga motorristet tanë. Sigurisht, sa më afër qëndres së Tiranës, aq më shpejt kryet transporti.

Nepër rrethe, transporti bëhet ditën pasardhëse. Domethënë, nqs ju keni porositur sot, transporti do të kryhet ditën e nesërme. Për transportin në rrethe e diela është pushim, keshtu që ç'do porosi e cila bëhet ditën e shtunë do të dorëzohet të hënën.

Transporti në rrethe kushton $5 (ALL 600)

 • Si funksionon?

  Eshtë porosia juaj e parë edhe keni ndonjë paqartësi?! Më shumë »

 • Pagesat

  Pagesa të shpejta, të sigurta dhe 100% të mbrojtura. Më shumë »

 • Transporti

  Ofrojmë transport të shpejtë në të gjithë Shqiperinë. Më shumë »

 • Keni pyetje?

  Na kontaktoni në ç'do moment në një nga format tona të kontakit »